Önemli olan Kapıkule ötesi

Başta Galatasaray ve Beşiktaş'ın yenilgileri bir yere kadar. Avrupa kupalarında elenirken bile "ülke puanı" getirmek önemli. Örneğin bu dalda galibiyetle veda da değerli.Kanıma dokunan, yıllardır ne kendine, ne vatanına...

Başta Galatasaray ve Beşiktaş'ın yenilgileri bir yere kadar. Avrupa kupalarında elenirken bile "ülke puanı" getirmek önemli. Örneğin bu dalda galibiyetle veda da değerli.

Kanıma dokunan, yıllardır ne kendine, ne vatanına faydası olan Başakşehir gibi... Şu ana kadar iyi gidenlerin başında Trabzonspor gelmekte. Darısı doğrudan Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek Galatasaray'ın başına. Tabii Beşiktaş'ın da dalında bir şeyler toplaması.

Ligimize gelirsek, bu yılın her zamankinden renkli geçeceği ilk haftadan belli oldu. Denizlispor'daki yapılanma bile "dayı başkan"ın önüne geçti. Adam önce eşek sudan gelinceye kadar dayak yedi. Ardından falcılığı tuttu; "Rüyamda gördüm Galatasaray'ı 2-0 yeniyoruz."

Demek ki bazılarına gerçekten malum oluyor. Galibiyet bir yana skoru bile okudu. Geçen sezon slogan yaptığımız bir cümle bu sene de geçerli; "Bu ligde herkes herkesi yener"

 

Düzelmeyenler

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar