Ne yer ne zaman uygun

Ali Ağaoğlu'nun son kampanyasındaki laflara takıldım. Önemli olan, düşük peşinat uzun vadeyle satış. Projenin ismi, iş başındaki yönetime uygun; Maslak 1453. Budanan orman ile bürokratik işlemlerin tepeden...

Ali Ağaoğlu'nun son kampanyasındaki laflara takıldım. Önemli olan, düşük peşinat uzun vadeyle satış. Projenin ismi, iş başındaki yönetime uygun; Maslak 1453. Budanan orman ile bürokratik işlemlerin tepeden torpilli nasıl hızlandırıldığını bilmeyen var mı? Tanıtımlarla birlikte, zamparalık işlerinin aynı anda servise konması tesadüf mü? Galiba bu millet bu tarz hikayeleri seviyor. Adnan Menderes'ten Deniz Baykal'a defterleri karıştırın iddiamın gerçek olduğunu göreceksiniz. Çok sevdiğim bir laf vardır; "parası olmasın da, görelim".

Acı gerçek

İzlanda önünde öngördüğüm sonuç gerçekleşti. Ahmet Çakar'ın attığı mesaj her şeyin özeti; "İzlanda'nın en iyi oyuncusu Fatih Terim". Bunu Ukrayna maçı için de kullanabiliriz. Bana göre İmparator istifa etmez. Çünkü aldığı para şans oyunlarının 9 hafta ertelenmişi. Eskiden Ali Şen'e gıcık olanlar "Ali Baba'nın çiftliği var"ı söylerlerdi. Şarkı aynı, ama içindeki isim değişti; "Fatih Terim". Müritleri şaşılacak şekilde bağlılıklarını sürdürmekte. Son tezlerini iyi okuyun ve düşünün:

"Hoca, 2018'i değil, 2020'deki Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor". Bu nasıl mantık? Kimi uyutuyorsunuz? Rezil sonuçlara rağmen desteğin ilelebet süreceğini mi sanıyorsunuz? "Nasılsa sırada kolay iki maç var" beklentisinde olanlar, son Avrupa Şampiyonası'na gidişteki "mucizeler serisi"nin tekrarını beklemesin. "Başarısız saç ektirmeler"in süreceğine ise inanmalılar. Sürprizler katlanır ve Moskova bileti alınırsa Din İşleri Yüksek Kurulu'na baş vuracağım; "Fatih, evliya mıdır?". Katolik olsak, Papa'ya giderdik. Portekizli Fatıma'nın azize ilan edilmesi örneğindeki gibi. Hani bizim kurulun öyle bir yetkisi var mı bunu bilmiyorum. Hiç bir kutsanmışa bu kadar para ödendiğini duymadım. Okumadım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar