'Muhalefetim vardı şimdi rakibim var'

Bilenlere göre, "Ankara'nın her köşesinde toplantılar yapılmakta." Bunların Ak Parti'deki gelişmelerle ilgili olduğunu ilave edelim. Bu kez en ciddi çıkış başkente uzak bir ilde gerçekleşti.

Elazığ Gönül Dostları Toplantısı'nın bu defa Ahmet Davutoğlu için organize edildiği belliydi. Eski başbakan, yanında Erdoğanların da ebesi olan eşiyle katıldığı toplantıda Ak Parti'nin mevcut yönetimine epey yüklendi.

Davutoğlu, önüne geleni hedef tahtasına oturttu. Akgün Otel'in havasına dikkat edince, Ak Parti muhaliflerinin bu kesiminden ümitli değilim. Pek bir şey koparabileceklerini sanmıyorum. Sadece, önümüzdeki seçimde aday gösterilmeyeceklerini sezenler katılabilir.

Cemaat meselesi

Ali Babacan'ın başını çektiği ve perde gerisinde Abdullah Gül'ün bulunduğu oluşum. Ayrı çalışıyor. Davutoğlu'ndan birkaç tık daha öndeler. Ama nereye kadar?

Hepsinden önemlisi İskenderpaşa Camii neye karar verecek? Bu önemli cemaat çok etkili. Zamanında CHP/MSP koalisyonunu bozdurmuşlardı. Bakalım bu defa kimden yana ağırlık koyacaklar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 190 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar