Mevlam neylerse yine güzel eylesin

Can Ataklı'nın ekran cezası bitti, "Nerede kalmıştık?" diyerek dönüş yaptı. Doğrusu FOX TV'nin Çalar Saat'i kadar bir ilgi alanım daha ortaya çıktı. Hedefte yine hükümet icraatları vardı. Kendi...

Can Ataklı'nın ekran cezası bitti, "Nerede kalmıştık?" diyerek dönüş yaptı. Doğrusu FOX TV'nin Çalar Saat'i kadar bir ilgi alanım daha ortaya çıktı. Hedefte yine hükümet icraatları vardı. Kendi adıma, Yeniçağ'dan yapılan alıntılar ve yanlış iktidar politikalarının eleştirilmesinden mutlu oluyorum.

Aman dikkat!

Hep söyledim, hep yazdım; Moskof'a güven olmaz. Görüyorsunuz yine neler yapıyor, hangi oyunların peşinde... Suriye ve Irak'ta PKK-YPG'ye terkedilen yerlerin eski-yeni sahiplerini Moskova'ya çağırdı. Bölgedeki hemen hemen bütün unsurlarla toplantı yaptı. Bir yerde Dışişleri Bakanı Lavrov'un ağzından garantiler verildi: Arkanızdayız.

Okumuş'un uyarıları

Bu haftaki Tarafsız Bölge'de epeyi zenginlik vardı. Yine Nazif Okumuş'un ağzından önemli uyarılar çıktı. Onun da, bizimkilerin Yunan'ın hakkından geleceğine şüphesi yok. Ancak, Meis'e yapılan çıkarma gibi saçma sapan işlerden dolayı silahların patlayabileceği konusunda endişeleri var. Bunu da açık açık ifade etti.

Nedense bu kez Latif Şimşek ile Zafer Şahin'in sesleri fazla çıkmadı. Karşılarındaki tek muhatap ise Yunanistan'a yerleşmiş eski İstanbul çocuğu Yorgo Kırbaki'ydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar