Koşmayana forma yok

Andorra önünde galibiyeti zor bulan Millî futbol takımımız Moldova'yı rahat geçti. Taktik olarak hiçbir zaman beğenmediğim Şenol Güneş bu defa sahaya beş farklı isimle çıktı....

Andorra önünde galibiyeti zor bulan Millî futbol takımımız Moldova'yı rahat geçti. Taktik olarak hiçbir zaman beğenmediğim Şenol Güneş bu defa sahaya beş farklı isimle çıktı. Koşmayanları kenara alıp, koşanları sahaya sürmüştü.

Bizimle aynı saatlerde oynayan Arnavutların İzlanda'yı devirişi ayrı güzellik oldu. Bir yerde Avrupa Şampiyonası finallerine gidişimizi kolaylaştırdı. Adeta Balkan tulumbası ikram edilmiş gibi olduk.

Bunu da Alparslan Türkeş gibi yiyebilmek önemli. Merhum, o kocaman tatlıları tam ortadan yarar içine kaymak doldururdu. Başbuğa rahmet dilemeyi de ihmal etmeyelim.

İlle de yayın

TRT, zamanında iyi para verip satın aldığı maçların mükafatını görüyor. Çözemediğim nokta, anlatımı Taksim-Sarıyer kahyasını hatırlatanlara vermesi.

Bu işte bir gariplik olduğu kesin. Ellerinde Erdoğan Arıkan gibi bir doğuştan yetenek var. Niye hâlâ ikinci planda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar