Konuşma özürlüler

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı. TRT Yönetim Kurulu'nun çiçeği burnunda üyesi. Son görevine atayanların gerekçesi belli. Ekran tartışmalarında üstlendiği başarılı iktidar...

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı. TRT Yönetim Kurulu'nun çiçeği burnunda üyesi. Son görevine atayanların gerekçesi belli. Ekran tartışmalarında üstlendiği başarılı iktidar sözcülüğü. Yoksa bilmediğimiz başka neden yok. Koca Prof. Dr.'nin konuşmalarına dikkat edin, neler yakalayacaksınız. Hâlâya hala diyor. Yani babasının kız kardeşi. Dünyaya dunya diyenlerden. Kılıçdaroğlu ve Sayın Ulaştırma Bakanı Aslan doğrusunu öğrendi. Bu defa karşımıza Ergün Yıldırım çıktı. En büyük yeteneksizi de atlamayalım; İvana Sert.

Sakızcılar

Öte yandan bazı spikerler var ki "iflah olmaz". Örneğin Nevşin Mengü. Ne konuştuğu anlaşılmıyor. Kelimeleri değil de heceleri yutuyor. Uyardık bir ara düzeltti. Şimdi başa döndü. Diğer haber spikeri ise Saynur Özgentürk. O da genizden konuşuyor. Bunlar aslında kolayca düzelebilir. İki bayan arasında mecburiyette kalırsam en kötüsü Nevşin Mengü derim.

Spordakileri atlamayalım. Onlarda da epey arızalı var. Adam tanımamak, saçma sapan benzetmeler yapmak. Bunların farkına varmayan sadece yöneticileri. Onlar da bir alem olduğu için fark etmiyorlar. En rahatsız olduklarım ise "ciklet çiğner gibi konuşanlar". Birincilik kesinlikle beIN Sport'tan Mustafa İyi'nin. Boks anlatıcısı ve menajer Bilgehan Demir'den beter.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar