Komedi ciddi iştir

Güldür Güldür Show, bir süredir canlı yayınlanıyor. Bu arada Özge Borak'ın ayrıldığını söyleyebiliriz. "Eşofmanlı Hoca"nın sunucusu artık İrem Sak. İki konuda eleştiride...

Güldür Güldür Show, bir süredir canlı yayınlanıyor. Bu arada Özge Borak'ın ayrıldığını söyleyebiliriz. "Eşofmanlı Hoca"nın sunucusu artık İrem Sak. İki konuda eleştiride bulunacağım. İlki Ali Sunal'ın aşırı müdahalesi. Azı karar, çoğu zarar oluyor. Peş peşe yapılınca akış duruyor. En önemlisi senaryo zenginliği kalmadı. Bu grubu takviye şart. Örnek verirsem "Kuzum kahvaltı sofrası" parodisi gibi tekrarlardan fenalık geldi. Anlayacağınız BKM Mutfak'taki başarı bir türlü yakalanamadı.

Öte yandan "Demet Akbağ'la Çok Aramızda"ya gülemiyorum. Bu kurgudan mı yoksa benim espri anlayışım mı arızalı? İşte bunu çözemiyorum. Galiba tuhaflık bende. Şahan Gökbakar'ın kaba esprilerini beğenirken, Cem Yılmaz'a tebessüm edemiyorum. "3 Adam"ı seyrettikten sonra değerlendirmem değişti. Bir zamanların üç genç yıldızı, kendi kendilerine kahkaha atar hale geldiler. Demek ki para herkesi tembelleştiriyor.

***

Madem gülme-güldürmeden konu açtık devam edeyim. O Ses Türkiye'nin izlenme payında en büyük etkinin "eğlence" başlığıyla sınıflandırılan yapıda olduğunu görelim. Gökhan'ın doğaçlamaları en önemli etken. Aslında oynamıyor, doğal halini izliyoruz. Murat Boz'un yaptıkları ise planlı. Bunlara "Kadersiz Hadise" eklenince işlem tamamlanıyor. Yoksa tek bir yeni yarışmacının görülmediği, sırf derin dondurucudan çıkarılanlarla başka türlü rating alınmaz. Daha önce de belirttiğim gibi arada "İzmirli Gamze"nin çıkması piyangoda büyük ikramiye gibi bir şey.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar