Kim bunlar?

Hemen her gece evlerimize misafir olan bazı isimlere sinirlenmemek mümkün değil. Sayıları da bir hayli fazla. Bunların ayküleri konusunda endişelerim var. Örneğin Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'ta yapılan...

Hemen her gece evlerimize misafir olan bazı isimlere sinirlenmemek mümkün değil. Sayıları da bir hayli fazla. Bunların ayküleri konusunda endişelerim var. Örneğin Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'ta yapılan saldırıyı hiçbir şey olmamış gibi nitelendirenleri görüyoruz.

Ali Haydar Fırat'ın "Bu olay öldürmeye tam teşebbüstür" demesine şiddetle karşı çıkıyorlar. "Oysa Kabataş'ta mütedeyyin bayanların üstünde ihtiyaç molası verildi" gibi büyük yalanları rahatlıkla söyleyebiliyorlar.

Kimden söz ettiğimi anlamışsınızdır; Halime Kökçe. Hani şu köşe yazarı. Tüm yandaş medyanın yıldızı.

Bazen kendi kendime soruyorum; "Hanımefendi görme engelli mi?"

Konuşması sırasında bir yakıştırması dikkatimden kaçmadı "Altlık". Bu kelime akşamcılara özeldir. Kökçe anlaşılan bu konuda da yeterli donanıma sahip!

Çubuk'taki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı'na yapılan sevgi gösterisi mi, yoksa linç girişimi miydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar