Keser ve sap

Köşemizin en önemli katkıcısı Yaşar Usluer'in mesajlarından birini daha yayınlamak istiyorum:"Saygıdeğer Burhan abi,Medyada kartel oluşturanlar ekranları yandaşlarıyla doldurup, muhaliflerin sesini kesse de Demirel'in...

Köşemizin en önemli katkıcısı Yaşar Usluer'in mesajlarından birini daha yayınlamak istiyorum:

"Saygıdeğer Burhan abi,

Medyada kartel oluşturanlar ekranları yandaşlarıyla doldurup, muhaliflerin sesini kesse de Demirel'in 'Keser döner, sap döner, bir gün gelir hesap döner' sözünü unutmamalıdır. Sahibinin Seslerinden Abdülkadir Selvi, sanki seçim kazanma garantileri varmış gibi MHP'ye bakanlık dağıtacağına, Bahçeli'nin neden miting yapamadığını sorgulamalıdır. 19 Haziran Samsun, 21 Haziran Adana, 23 Haziran Ankara'da bölge mitingleri yapacakmış. Bunlar çevre illerden toplama seçmenle olacaktır. Diğer illerde miting yapması çok riskli. Zira Başbakan Yıldırım'ın Ordu ve Giresun mitinglerinde boş alanlara hitap etmesi eksi puan getirir. Bu yüzden miting yapamıyor.

* Geçen yıllarda 'Obama, PKK ortak düşmanımız' dedi ama 'tavşana kaç, tazıya tut' politikası uygulayıp PKK'ya yardım ettiği için terör bitmiyor/bitmez, diye yazmıştım.

Çiller zamanında 'M.Ö. insan gücüyle yapılabilen Çin Seddi gibi, şimdilerde makine gücüyle Suriye ve Irak sınırımıza duvar yapılabilir önerisinde bulunmuştum'. Şimdi geç olsa da Suriye sınırımıza yapıldı.

Sınır karakollarını daha sağlam yaparak Kalekol'a çeviren, sonra da çözüm süreci uğruna yapımından vaz geçip Sur, Cizre, vb.. ilçelerde hendek kazmalarını görmezden gelenler de bu iktidar değil miydi? Yine 'melanet merkezine 25-26 kilometre kaldı' diyen İçişleri Bakanı Soylu iktidar partisinin genel başkan yardımcısı değil miydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 190 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar