İşte İYİ PARTİ

1. Olağanüstü Kurultay yapıldı. Sonunda yazmam gerekeni baştan dile getireceğim; Muhteşem bir toplantı oldu. Ümit Özdağ'ın "15 bin içerde, 35 bin dışarda" diye tanımladığı olay....

1. Olağanüstü Kurultay yapıldı. Sonunda yazmam gerekeni baştan dile getireceğim; Muhteşem bir toplantı oldu. Ümit Özdağ'ın "15 bin içerde, 35 bin dışarda" diye tanımladığı olay. Hanımların sayıca erkekleri solladığı böyle kurultayın başka bir partiye nasip olacağını sanmıyorum. TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a inat kadınlar egemendi. Hele podyumda bir aşağı bir yukarı Hanımağa gibi dolaşan "Meral Bacı". Kelime ve heceleri yutmadan, tane tane konuştu.

Akşener metni çok da iyi hazırlamıştı. Hedefindeki ismi adını söylemeden poligona oturttu. Söylediklerine karşı çıkacak bir tek mantıklı insan olamaz. Nedense, Akşener'in yüklenmelerini duymamış gibi davranıyor. Bacı bindiriyor o Kılıçdaroğlu'nu hedef alıyor. Ne dersiniz, korku dağları mı sardı?

Bir araştırmacı

Merak ettiğim konu anket kamuflajıyla İYİ PARTİ'yi karalamayı sürdürenlerin şimdi ne söyleyecekleri. Bakalım İhsan Aktaş gibiler, "Gerilemeye başladılar" kampanyalarına devam edebilecekler mi? Şimdilerde Aziz Yıldırım'ın kampanyasını götürmeye başlayan Faruk Acar ne söyleyecek?

Hepsinden önemlisi İYİ PARTİ gerçeğini görmezden gelen medya utanacak mı? Düşünün en azından Meclis'te beş temsilcisi bulunan bir siyasi oluşum bu kadar yok sayılabilir mi? Kamu spotu olan "Nargileye karşı" yayınlar kadar mı olunamadı. Bu konuda inanılmaz tepki aldım. "Saatlerdir zap zap yapıyorum. İYİ PARTİ'ye resmen sansür uygulanıyor" diyenler çoğunluktaydı.

Benzer mesajların ardı arkası kesilmedi. İlk önce sevgili Hüseyin Movit içime kurt düşürdü ya ben de zaplamaya başladım. CNNTÜRK'te gün değiştikten sonra kısa bir görüntüye rastladım. Ferit Şahenk'in NTV'si Ankara'daki coşkuyu saat 02.00 civarında fark edebildi. O da bir gıdım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar