'Islak İmza Sandığın Tapusu'

"Trafoya kedi sokulması" çok eskilerde kaldı. Peki bu defa neyin peşindeler? Orada itiraz, burada itiraz, şurada itirazlardan amaç ne? Tam burada Engin Altay'ın söyledikleri uygun düştü; "Bu defa çuvallara fare sokma...

"Trafoya kedi sokulması" çok eskilerde kaldı. Peki bu defa neyin peşindeler? Orada itiraz, burada itiraz, şurada itirazlardan amaç ne? Tam burada Engin Altay'ın söyledikleri uygun düştü; "Bu defa çuvallara fare sokma peşindeler."

Sayım tekrarlarında her türlü yolun deneneceği belli. İlçe, olmadı il, daha sonra Yüksek Seçim Kurulu'na kadar dayanılacağı kesin.

YSK Başkanı Sadi Güven'in bu kez CHP yöneticilerine söylediği "kapalı kapılar ardında" şu sözler önemli; "Islak imza sandığın tapusudur". Başkan Sadi Güven, hukukçu. Ayrıca İmam Hatip mezunu bir mütedeyyin.

Size bir şey söyleyeyim mi, CHP üst kademesine aktardığı tapu teminatına güven duymamız gerektiğine inanıyorum. Laf aramızda başka şansımız da yok.

Uzak ara biten başkente itiraz edenlerin, İstanbul'daki direnişinin sürmesi kesin. Sadece biraz daha sabır. Ancak sandık farelerine dikkat etmeye devam.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar