Ilgaz Tüneli'ne saklanan Başbakan

Sayın Yıldırım'ın Demirel'e saldırışları Devlet Bahçeli'nin Ak Parti'ye dayanak olma çabaları tepki almakta at başı gidiyor. Gönderilen mesajlar arasında Yaşar Usluer'inki sağlam mantık dokusu ve...

Sayın Yıldırım'ın Demirel'e saldırışları Devlet Bahçeli'nin Ak Parti'ye dayanak olma çabaları tepki almakta at başı gidiyor. Gönderilen mesajlar arasında Yaşar Usluer'inki sağlam mantık dokusu ve kalem başarısı olarak müthiş. Bunu sizlerle paylaşmayı arzu ettim:

'Burhan abi merhaba, biliyorsunuz hiçbir iktidar ömür boyu baki değildir. Hele ki kitle değil, lider partisi olanlar. Muhalefet yokluğunda uzun süre iktidar olsalar da lider gidince iktidarın da gideceğini bilmelidirler.

* Mekanı Cennet Demirel'e "Biz şapkasını alıp kaçanlardan değiliz" diyen Sayın Başbakan 15 Temmuz'daki hain saldırıda Ilgaz Tüneli'ne saklandığını unutuyor! Melih Gökçek'in "Güvenli bir gecekonduya sığındım" dediğini hiç hatırlamıyor.

Dahası sizin de belirttiğiniz gibi "Merhumun yokluklar içinde bile memlekete yaptığı büyük hizmetler"den TÜPRAŞ, PETKİM, TEDAŞ vb. tesisleri satarak hizmet ettiklerini sanıyorlar. Sattıkları paraya aynı tesisi kuramayacaklarını, altın yumurtlayan tavuğu kestiklerini bilmiyorlar mı? O Demirel ki birilerinin icazeti ile değil, milletin hür iradesiyle 6 kere gidip 7 kere gelmiş, Cumhurbaşkanlığı makamı ile taçlandırıp Hakk'a yürümüştür. ABD'nin "Haşhaş ekimini yasakla" demesine "Gücün yetiyorsa gel sen yasakla" diye meydan okuduğu, Rusya ile başta İskenderun Demir Çelik, Seydişehir Alüminyum ve daha 17 tesisi ortak inşa ettiği için 12 Mart Muhtırası'na muhatap olmuştur. Şapkasını alıp gitmeseydi ortada Parlamento kalmayacaktı.

12 Mart Başbakanı Nihat Erim'e yasaklattıkları haşhaşı, CHP-MSP(Erbakan) koalisyonunda Ecevit "ABD benim nereye ne ekeceğime karışamaz" diye serbest bıraktığı için ambargoyla cezalandırılmıştır. İktidardan indirilip Türkiye 70 cente muhtaç hale getirilmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar