Hisseler için içtihat var

Ahmet Hakan Coşkun'u şaşkınlıkla izliyorum. Her hafta daha fazla yancı konuma geliyor. Bu durumun grubundaki patron değişiminden sonra arttığı gerçek. Hele Taha Akyol gibi "doğruluk timsali" hukukçu-gazetecinin...

Ahmet Hakan Coşkun'u şaşkınlıkla izliyorum. Her hafta daha fazla yancı konuma geliyor. Bu durumun grubundaki patron değişiminden sonra arttığı gerçek. Hele Taha Akyol gibi "doğruluk timsali" hukukçu-gazetecinin çıkışı verildikten sonra.

İş Bankası'ndaki CHP hisselerinin tartışıldığı gecede, bu partinin sözcülerine tavsiyesi ilginçti; "Bu işi halledin. Size bırakılan banka hisselerini Türk Tarih Kurumu ile Türk Dil Kurumu arasında paylaştırabilirsiniz".

Bir yerde açıkça reddi miras önerdi.

CHP İstanbul Milletvekili ise "Erdoğan'ın tek hedefi CHP'ye çatmak" lafıyla karşı çıktı. Bir süredir izlediğim Tarafsız Bölge'nin hat değiştirme zamanı geldi sanırım. İsmi artık Taraflı Bölge olmalı. Küçük bir not da Elfin Tataroğlu için düşeyim; "konu mankeni" olarak kaldı. Ünlü yönetici(!) Ahmet Hakan kızcağıza konuşma süresi olarak 60 saniye verdi.

Bana göre de Cumhurbaşkanı ne zaman başı sıkışsa, gündem değiştirmenin yolunu buldu; "Vur CHP'ye, vur Kılıçdaroğlu'na". İstanbul Milletvekili Yunus Emre'nin şu sözleri ise gerçeği yansıtıyor; "Erdoğan'ın anlattıkları dedikodudan öteye gitmiyor. İş Bankası'ndaki CHP'li yönetim kurulu üyelerinin açığı varsa, hemen yargıya baş vurmalı."

Tarihten yapraklar

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar