Halkbank'ı savunmak her Türk'ün görevidir

Halkbank, bir kamu bankası ve milli kuruluşumuz. Ona ABD'de kurulmak istenen tezgah yapyeni bir oyun. İran yönetimi için planlanan kumpas şimdi ona çevrilmek isteniyor. ABD yeni bir tezgahın peşinde. Oysa yapılan bir tür balık...

Halkbank, bir kamu bankası ve milli kuruluşumuz. Ona ABD'de kurulmak istenen tezgah yapyeni bir oyun. İran yönetimi için planlanan kumpas şimdi ona çevrilmek isteniyor. ABD yeni bir tezgahın peşinde. Oysa yapılan bir tür balık avcılığını andırıyor. Tamamı Ermeni kökenli ve İtalyan avukatlar ordusu serpme ağla denize açılıp "Ya tutarsa" senaryosunu sahneye koymaya çalışıyor. Bizim gazetemize ilan ambargosu uygulayıp tek sütun ilan vermemelerine rağmen Halkbank'a sahip çıkılmasını savunuyorum. Bu, Türk kimliği taşıyan herkesin de görevidir. Türkiye'nin bu çakallara kaptıracağı tek kuruşu yoktur.

Size aktarmaya çalıştığım tezgahı kimden mi öğrendim?

Washington DC yıllarından arkadaşım Mahmut Hüdai Yavalar'dan. Halen orada yaşayan Yavalar sıkı iş adamı ve zengin biri. "Halkbank'a sahip çıkın" diye beni uyardı. Ben de onun isteğine uyuyorum. Yavalar açısından işin en dramatik tarafı da kendi avukatlarından birinin bu tezgahı kuran avukatların içinde yer alıyor olması.

CHP Kurultayı'nda ekranlar ve konuklar

CHP kurultayı beklendiği gibi Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden Genel Başkan seçilmesiyle sonuçlandı. Kurultayda genel başkan adayı olabilmek için gerekli olan 68 delege imzasını bile toplayamayan aday adayları arkalarına bakıp gitmek durumunda kaldı.

CHP Genel Başkanının 13 maddelik vaadleri arasında bana göre en önemlisi, "Seçim barajını kaldırıp demokrasi sorunu bırakmayacağım" şeklindeki vaadiydi. Gerçekten bu mümkün olabilir mi bilmiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar