Hak, Hukuk Adalet ve Rehavet

Emlak vergileri, ülke gündeminin birinci sırasına yerleşti. Bazı belediyelerin vatandaşın canını çıkaran arttırımları isyana dönüştü. Peki Ana Muhalefet Partisi Lideri'nin suskunluğuna ne demeli?...

Emlak vergileri, ülke gündeminin birinci sırasına yerleşti. Bazı belediyelerin vatandaşın canını çıkaran arttırımları isyana dönüştü. Peki Ana Muhalefet Partisi Lideri'nin suskunluğuna ne demeli? Hangi gerekçenin arkasına sığınıyor? En üst kademeye kadar gelmiş eski bir bürokratın bu halini çözemiyorum. Gördüğüm kadarıyla Ankara-İstanbul yürüyüşünü o kadar sevdi ki, "Adalet Şûrası" toplama kararı aldı. 26-30 Ağustos'taki toplantılarda aynı sloganı attıracak; "Hak, Hukuk, Adalet". Hani dilim varmıyor ama yine de yazacağım; "Kedi olalı bir fare tuttu ya!"

Görünen o ki, insafsız zamları yine R. Tayyip Erdoğan önleyecek. Muhalefetin ne hikmetse görmezden geldiğini çoktan incelemeye başladı. Anlayacağınız bu işi Erdoğan halledecek gibi. Bu da benim kanaatim. Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha uyarmak istiyorum; "Zaten vatandaşın cebi delik deşik oldu. Yenilerin açılmasına bir an önce müdahale etmeli". Bu tip konulardaki sessizliğine artık son vermeli.

Besici ve tahıl üreticisine ithalatta gümrük indirimi yoluyla vurulan darbeye de boş gözlerle bakıyor. Uzun yürüyüşte yoksa başına güneş mi geçti? MHP dahi, ortalara dökülüp protestolara başladı. CHP "Üç Maymun"u oynamayı sürdürüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar