Hak edeni alkışlarız...

İHA'ları alabilmek için kapıları aşındırdığımız günleri unutmadık. Beyaz Saray'da ricalarda bulunduk; "söyleyin şu İsrail'e bize de satsın" tavassutları istedik.Dikkat edin İHA'lardan...

İHA'ları alabilmek için kapıları aşındırdığımız günleri unutmadık. Beyaz Saray'da ricalarda bulunduk; "söyleyin şu İsrail'e bize de satsın" tavassutları istedik.

Dikkat edin İHA'lardan silahsız gözlemcilerden söz ediyoruz. SİHA'lardan değil. Türkiye bugün, bu konuda sipariş alır hale geldiyse Bayraktar Ailesi'ne teşekkür borçludur. Öncelik de Selçuk Bayraktar'ın.

Ayrıca düzenledikleri TEKNOFEST'lerle tüm ülkeye havacılık sevgisi aşıladılar. Hani bir söz vardır; "Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır." Dikkat ettiniz mi, Hava Taksisi'nin seferlere başlamasına bir tık mesafedeyiz. İlk yolcu ve savaş uçağının da Bayraktar imzası taşıyacağına inanıyoruz.

Afrin gibi operasyonlarda bizim SİHA'larla gösterdiğimiz başarılar ortada.

Millî damat

En güzel taraf ne biliyor musunuz? "Ben Cumhurbaşkanının damadıyım" diyen yok. Hatta imasında dahi bulunulmuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 339 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 272 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar