Gündem değişti: Erdoğan yeniden aday olabilir mi?

Hukukçu değiller. Fakat, cehaletlerini örtmek bir yana geleneksel silahlarını kullanmayı ihmal etmiyorlar. Böylesi tipler içerisinde yeni bir isim ortaya çıktı; Nebi Miş.İyi bir senarist, hepsi bu kadar. Tabii kartvizitinde...

Hukukçu değiller. Fakat, cehaletlerini örtmek bir yana geleneksel silahlarını kullanmayı ihmal etmiyorlar. Böylesi tipler içerisinde yeni bir isim ortaya çıktı; Nebi Miş.

İyi bir senarist, hepsi bu kadar. Tabii kartvizitinde SETA'cı unvanı var. Bu dönemde böylesi bir özellik her şeyden önemli.

Böyle bir girişle yazıya başlama gereğini neden hissettim, ona da geleyim. Av. Ömer Lütfü Avşar durdu durdu bombayı patlattı; "Erdoğan'ın, yeniden Cumhurbaşkanı adayı olması mümkün değil!"

Avşar'a göre 1982 Anayasası hâlâ yürürlükte. Yıllar içinde yapılan değişikliklerin hiç biri Evren Anayasası'nı yürürlükten kaldırmadı.

İhtisas meselesi

Bunları söyleyen bir hukukçu. Karşı çıkanların ne eğitimi ne bilgisi yeterli. Nitekim Hande Fırat işin içinden çıkamayınca Prof. Dr. Ersan Şen'e telefonla bağlandı. Hoca Başkanlık sisteminin yürürlüğe girmesiyle eski hükümlerin geride kaldığını iddia etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar