Görünen köy: Barajaltı

İki gün yazmakla yazmamak arasında gidip geldim. Birtakım kötü niyetli kanallardaki tekrarların ardı arkası kesilmedi. Sonunda mecbur kaldım. Eğer sen beline silah takıp bayramlaşma basıyorsan ülkücü filan...

İki gün yazmakla yazmamak arasında gidip geldim. Birtakım kötü niyetli kanallardaki tekrarların ardı arkası kesilmedi. Sonunda mecbur kaldım. Eğer sen beline silah takıp bayramlaşma basıyorsan ülkücü filan değilsin. Adam hiç değilsin. Eşkıyasın! Yıllar yılı birlikte hareket edip zalimlere beraber karşı koyduklarını mı vuracaksın? O başını ellerinin arasına al ve tekrar tekrar düşün; "Ben ne yapıyorum" diyerek.

...

Gelelim Devlet Bahçeli'ye; tanıdığımız lider gitti yerine bir başkası geldi. Şimdi hedef haline getirirler diye ismini vermeyeceğimiz bir tıp profesörü büyüğümün söylediklerini aynen aktaracağım:

"Kalp ameliyatları sonrası kan akışı normale döner. Kapakçık değişimlerinde dolaşım en üst seviyeye ulaşır. Örneklemek gerekirse yıllar yılı 30-40'la giden otomobilin 150 kilometre sürate ulaşması gibi. Bu değişimin en olumsuz yanı beyin öncelikli hızlanmanın sinir sistemine aşırı yüklenmesidir. Devlet Bahçeli'deki görünüm bunun tipik tezahürü, açığa vurumudur."

MHP Genel Başkanı'ndaki hırçınlaşmanın dozunun her gün arttığını fark ediyoruz. Tavrına yakıştıracak sıfat bulamıyoruz. Devamlı parti içi muhalefete saldırıyor. Ondan duymaya alışık olmadığımız hakaretlerde bulunuyor. Bir işaretiyle toplantı basanların tahrikçisi konumunda.

...

Son sözlerimiz yine Meral Akşener'e saldıranlara. Hedef gösterenlere değil sade vatandaşa baksınlar. Hort-zortla bu işler olmaz. Medeni şekilde halkın nabzını tutsunlar. Peşine takıldıkları mevcut yönetimle ilk seçimde baraj altına düşülmesi kesin. Hem de, %5'le. Bir misyon partisini yok etmeye hakkınız yok. Görünen köy ise klavuz istemiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar