Fırıldaklar dünyası

Milletvekilleri içerisinde seri transferler yapıp tarihe geçenler var. Örneğin "Fırıldak Kubi"yle "Hasan vakası" bunlardan. Kısa sürede birkaç parti değiştirip ünlerine ün kattılar. Afyon'dan Kırklareli'ne...

Milletvekilleri içerisinde seri transferler yapıp tarihe geçenler var. Örneğin "Fırıldak Kubi"yle "Hasan vakası" bunlardan. Kısa sürede birkaç parti değiştirip ünlerine ün kattılar. Afyon'dan Kırklareli'ne uzanan bu ikilinin şimdilerde neyle meşgul olduklarını merak bile etmiyorum. Gerçek olan "muhteşem ikilinin" kaymaklı emekli milletvekili maaşına hak kazandıkları. Gariban işçi ve memurun durumu ise ortada. Açlık sınırının altında yaşamaya çalışıyorlar. Sözü önemli bir fırıldağa daha getirmek istiyorum: Hüseyin Gülerce. Bir dönem Fethullah Gülen'in basın sözcülüğünü bile yapan bu zat şimdilerde paralel yapının baş düşmanı. Tüm dönemlerde gösterilen ilgi ve ödüllendirme onu da buldu. Bildiğiniz gibi havuz medyasında iyi paralı köşe verildi. İmkânınız varsa yazılarını ibretle okumalısınız. Yıllar yılı iş birliği içinde olduğu gruba, verip, veriştiriyor. Kimi zaman da "ekrandan veryansın ediyor". Vefasızlığın zirve yaptığı, bu nasıl dünya görüşü? Anlamanın mümkün olduğunu sanmıyorum. "Dön baba dönelim ödülü"ne adayımız Hüseyin Gülerce'dir.

Bu girişten sonra Çarkıfelek'ten bahsetmenin yeri geldiğini anlamışsınızdır. Bilindiği gibi bu yarışmada kurgu, dönme üstüne. Baş rolünde Mehmet Ali Erbil'i görmekteyiz. Konukları da yıllardır ekrana sürdüğü aynı isimler. Bilinen adlar ve konserve esprilerle saat dolduruluyor. Bereket Ramazan ayındayız. Yoksa sıkıştırmalı, tacizli görüntülerden geçilmeyecek. Ramazan sonrası "Parçala Behçet"leri de mutlaka seyrettirmeye çalışacaklar.

Küçük tur

Bizim Emre Tilev, Duygu Demirdağ'ı meth edince pek ciddiye almamıştık. İnsanlık Hali'ne birkaç defa takılınca övgünün hatır için yapılmadığını anladık. Duygu gerçekten başarılı. Olay seçişi ve işleyişi güzel. CNN Türk'ün iddialı ve pahalı transferine birkaç tur basıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar