Cevap verirken kendini imha etti

Görünen o ki Ersin Düzen'in meydan okuması elinde patladı. Fatih Altaylı'ya cevap vereceğim derken kendi sonunu hazırladı.TRT kendine düşeni yaptı ve elindeki en tecrübeli eleman Levent Özçelik'i Düzen'in yerine getirdi.

Görünen o ki Ersin Düzen'in meydan okuması elinde patladı. Fatih Altaylı'ya cevap vereceğim derken kendi sonunu hazırladı.

TRT kendine düşeni yaptı ve elindeki en tecrübeli eleman Levent Özçelik'i Düzen'in yerine getirdi. Ayrıca, Levent Özçelik başta yüzme olmak üzere Türkiye'de pek çok spor dalının ustası bir televizyoncu. Ekibini de aynı akşam Erdal Hoş, Cem Dizdar gibi isimlerle değiştirdi. Levent'in hukuk mezunu olması da artılarından. Tek zaafı ektirdiği saçların bir türlü kök salmaması. Ben olsan bununla uğraşmayı bırakırım.

İlk taarruz

Kimileri şaşıracaktır, Ersin Düzen'e sabah sabah ilk hücumu KRT başlattı. Hele programa katılan CHP Milletvekili Atilla Sertel'in sözleri Ersin'i bitirdi. Buna eski hakem Selçuk Dereli de katkıda bulundu. Arada Rıdvan Dilmen'in siyasi zig zagları unutulmadı. Ama şunu inanarak söyleyeyim Şeytan'a bir şey olmaz. Bence düzen bozuldu Düzen bozguna uğradı. Dilmen'in saldırdıkları içinde sadece bir kişiye kefil olurum: Necil Ülgen

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar