​​​​​​​"Bunun adı mucize değil; Hak Ediş"

Futbol Millî Takımımız, 2020 elemelerine başladığında kaç kişinin umudu vardı? Rusya'daki finaller için iki maçımız kaldı. Ben olsam bunların ilki olan İzlanda'yı mutlaka Konya'da...

Futbol Millî Takımımız, 2020 elemelerine başladığında kaç kişinin umudu vardı? Rusya'daki finaller için iki maçımız kaldı. Ben olsam bunların ilki olan İzlanda'yı mutlaka Konya'da oynatırım. Muhteşem kent bunu çoktan hak etti. Hatırlayın Selçuk'un frikikten attığı tarihî golü. Ve alınan Fransa vizesi.

Şu anda görünen, uygulanmakta olan stratejiyi sürdürmek. Yani garantili taktiği devam ettirmek. Çoğunun gidip azının kaldığı kesin. Tabii ki neticede grup lideri olmamız kaymaklı ekmek kadayıfıdır. Ancak öncelikle biletleri cebimize koymalıyız.

İlk provokasyon

Andorra'yı son dakika golüyle yenişimiz, birtakım odakları rahatsız etti. Hele Mehmetçik'e sevgi ve saygı selamları adeta kudurttu.

Her zamanki çevreler önce UEFA İletişim Direktörü'nü kıskaca aldılar. Philip Townsend'den umut ışığı gördüler; "Regülasyonlar, politik ve dini farklılıklara yönelik hareketler yasaktır. Kontrol edeceğim."

Bu sözlerin ardından UEFA'dan yeni açıklama geldi. TFF'den savunma istendi. Anlayın işte şer odakları nasıl çalışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar