Bu defa 1,5 milyon avans!

İstanbul'da yarın seçim yapılsa Ak Parti'nin elinde kalacak ilçe sayısı 6'yı geçmez. Ben de "bahis bürosu"nu şimdiden açarım. Bu kez vereceğim avans kesinlikle 1,5 milyon.

Buna bir de not düşerim: en az.

Durum böyleyken, ekran bülbülleri sallamayı kesmiyorlar. Üstelik eskiler yetmiyor gibi, takviyeleri fark ediyoruz. Bugüne kadar çırçır kanallarda gözüken uvertürler, adı büyüğe çıkmışlarda sahne almaya başladılar.

Bazılarının, kimi eski tanıdıklarımızın "karbon kopyası" olması. Hemen birini baz alacağım; Mehmet Acet. O da çift unvanlılardan. Görüntü olarak değil ama düşünce olarak SETA'cı Hasan Basri Yalçın'ın bire bir klonlanmışı.

Acet, gerektiğinde bip atıp atıp sonra "detaya vakıf değilim"le sıyrılmaya çalışıyor. Melih Gökçek'i bir savunuşu vardı anlayan anlamayanlara anlatsın.

Adı yeni

Hemen konuya girince önemli bir değişimden söz etmeyi geciktirdim. Hande Fırat, tatile çıktı. Acaba "çıt-çıtı" ile mi yola koyuldu. Bu tabirin Aydın Doğan'a ait olduğunu hatırlatayım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar