Bozulan moraller ve Cüneyt Özdemir'e hediye edilen kalem

Bu yazı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Barış Pınarı Harekatı başlayınca bugüne ertelenendir.---CNNTURK'ün Akıl Çemberi'nde her şey tamamdı. Coşku gözlerden okunuyordu. Katılımcıların...

Bu yazı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Barış Pınarı Harekatı başlayınca bugüne ertelenendir.

---

CNNTURK'ün Akıl Çemberi'nde her şey tamamdı. Coşku gözlerden okunuyordu. Katılımcıların hepsinin hamaset söylemleri hazırladığı belliydi. Fonda bir tek "Mehter müziği" eksikti.

Ne zaman ki Amerika'ya bağlanıldı, hava bozuldu. Cüneyt Özdemir süratle lafa girdi "Burada müthiş bir Türkiye karşıtlığı oluştu."

Devamla da, Türkiye düşmanı haline gelen ünlüleri tek tek sıraladı; "Hillary Clinton, Barack Obama vb." İşledikleri temaysa "Türkler, Kürtleri kesecekler."

Bu dehşetengiz kampanyaya karşı, ortalarda Türk lobisi falan da yok. Sadece iki diplomatımız bunlara karşı koymaya çalışmakta. Washington Büyükelçimiz Serdar Kılıç ve BM temsilcimiz Feridun Sinirlioğlu. Nereye kadar başarılı olacaklar? Yüz binlere karşı iki kişi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar