"Bedelli askerlik"in tam zamanı!

Program adı, "Söylemezsem Olmaz". Beyaz TV'de yayınlanıyor. Sık olmasa da göz attıklarımdan. Konu bir anda "Bedelli Askerlik"e döndü. Burak Özçivit'in savaşçı kıyafeti ile attığı mesaj...

Program adı, "Söylemezsem Olmaz". Beyaz TV'de yayınlanıyor. Sık olmasa da göz attıklarımdan. Konu bir anda "Bedelli Askerlik"e döndü. Burak Özçivit'in savaşçı kıyafeti ile attığı mesaj ağırlık kazandı. Arada Meltem Cumbul'un "Peace at home, peace in the world" şeklindeki göndermesi de ele alındı. Stüdyodakilerden Ece Ekren devreye girdi. -Asker kızı, iyi Beşiktaşlı-. Aynen benim gibi düşündü. Cumbul'un bu çıkışının zamanlaması yanlıştı. Her şeyden önce Atatürk'ün sözlerini, kullandığı dönemle değerlendireceksiniz. Tam da ABD destekli PKK'nın Türkiye'ye yeni tuzaklar hazırladığı dönemde böyle bir cümleyi öne çıkarmak doğru mu?

Meltem Cumbul'un kafa yapısı ortada. Nevruz kutlamalarında, özel renk ve kıyafetlerle miting alanlarına çıkıp söyleyenlerden farkı olmadığı kesin. Şimdilerde araziye uyup, suskunluğu tercih edenlerin yerini alma peşinde. Bunların sayısının az olduğunu sanmayın. İmkan buldukları an hemen kafalarını kaldırıyorlar.

Bu çok sesli polemik sürerken irili-ufaklı epey ünlünün mesajları da ekrana getirildi. Ortak yanları Afrindeki Mehmetçik'e sahip çıkmalarıydı. Tabiî, satırlarını en güzel fotoğraflarıyla süslemeyi unutmamışlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar