Bakan nihayet görüntü değiştirdi

Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un son hâlini görünce şaşırdım. Yıllardır uyguladığı giyim tarzını değiştirmişti. Siyahların hâkim olduğu kıyafete bürünmüştü...

Hepsinden önemlisi, kafası ve boynuna sardığı havlu benzerini çıkarıp atmıştı. Bunun yerine yine siyah, zarif bir baş örtüsü bağlamıştı.

Bu görüntü, bakan arkadaşı Mustafa Varank'la bir fabrika ziyareti sırasında alınmıştı. İşçilerle birlikte yapılan sahur bence devrim niteliğindeydi. Doğrusu sevindiğimi itiraf edeyim. Aynı günün sabahı yaptığım göndermemin etkisi oldu mu, bilmiyorum. En azından umuyorum.

Selçuk'un bu hâli ekranlara yansıdığı an başladı telefonlarım çalmaya.

Kutlayanlar

Arayanların ilk sordukları "Gördün mü?" oldu. Tabii kutlamaları da ilave etmeyi unutmadılar. Zehra Zümrüt Hanımefendi'ye bir soru daha yöneltmek istiyorum; "Bu görüntüsü çok daha şık değil mi?" Kaldı ki, hava sıcaklıklarının insanları bunalttığı günlerde zamanlama harika. Ağır bir antrenman sonrası havlusunu sarmış bir boksör görünümünden kurtulmuş olmadı mı?

Sıradaki

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar