Az daha fıtık oluyordu...

Sabahın erken saatlerinde İkitelli metro hattının açılışını izledim. Yüklenici firmanın tünel açan köstebeği biraz zorlanarak bu işi başarabildi. Sıkıntılı an aşılmaya...

Sabahın erken saatlerinde İkitelli metro hattının açılışını izledim. Yüklenici firmanın tünel açan köstebeği biraz zorlanarak bu işi başarabildi.

Sıkıntılı an aşılmaya çalışılırken Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en az 20 kez "Herşey çok güzel olacak" dediğine tanık oldum.

Bir ara "Sabotaj mı var?" diye düşünmedim de değil... Bu devir böyle şeylere öyle müsait ki, aklımız acabalara muhatap olabiliyor.

Öbür taraftan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu partilerin teşkilatlanma çalışmaları bile pek çok sabotajcının kadrine uğradı. Eski ortakların iddiası, her türlü engellemenin Saray'dan çıktığı yönünde. Adalet Bakanının bile hazırlanan yasalardan haberi olmadığı konuşuluyor. Herşey Saray'da olup bitiyor.

Tartışmalar renklendi

NTV'nin Siyasi İşler'i, CNNTürk'ün Akıl Çemberi son zamanlarda nedense hep renkli geçmeye başladı. Partili barolar ve yaratacağı sakıncaların ele alındığı programda Av. Hüseyin Ersöz, Okan Müderrisoğlu ve Ahmet Kasım Han konuyu farklı boyutlarıyla değerlendirip tartıştı. Tarafların, "Öyleydi, öyle değildi" inatlaşması ilginçti. Bazen Okan Müderrisoğlu'na aklım sırrım ermiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar