Arslanboğa'ya var Şengül'e yok

Futbol Federasyonu'nun hakem Suat Arslanboğa'nın sözleşmesini iptal etmesi, aklıma başka şeyler getirdi. Alanya-Fenerbahçe maçında başlayıp, devam ettiği hatalar sonucu buna karar verildiği inancındayım....

Futbol Federasyonu'nun hakem Suat Arslanboğa'nın sözleşmesini iptal etmesi, aklıma başka şeyler getirdi. Alanya-Fenerbahçe maçında başlayıp, devam ettiği hatalar sonucu buna karar verildiği inancındayım. Aslında TFF'nin Fenerbahçe'nin başvurusu üzerine, "kural hatası yapmadı" cevabının örtülü karşılığı bu olmalı.

Dilerim, bu uygulamaya devam edilir. Bir de not düşeyim "futbolda lisanslı çizilenler"de olduğu gibi ekranlarımızın da bir değerlendirmecisi bulunmalı.

Darısı...

Arslanboğa'nın ipinin çekildiği günün gecesinde öyle bir Başak Şengül izledik ki, ağzım açık kaldı. Bir eski bakana, Önay Alpago'ya öyle saldırdı ki affı mümkün değil. Sanki çocuk azarlar gibiydi. Eğer özür dilemese Alpago'nun stüdyoyu terk etmesi kesindi. Zaten bunu söyledi.

Başak Şengül'ün yakın dönemde bu ikinci vukuatı. Bu kızın bugüne kadar neden evlenememesinin nedeni de cazgırlığı olabilir.

RTÜK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar