Hak eden kazandı

Futbolumuzdaki "dörtlü final" öncesi Ahmet Yabuloğlu kardeşim sordu; "Hıncal Uluç'un öngörüsü gerçekleşir mi?" Ben de hiç tereddüt etmeden cevap verdim:"Sanmıyorum. Üstadın yazdıkları ön...

Futbolumuzdaki "dörtlü final" öncesi Ahmet Yabuloğlu kardeşim sordu; "Hıncal Uluç'un öngörüsü gerçekleşir mi?" Ben de hiç tereddüt etmeden cevap verdim:

"Sanmıyorum. Üstadın yazdıkları ön alma. Yani, geçmişte olduğu gibi bazı üçkağıtçıları daha baştan engelleme. Böylece kimi hakemlerin niyetlerine önceden ket vurdu."

Ahmet bir soru daha yöneltti; "Peki kim şampiyon olacak?" Anında karşılığı yapıştırdım "Galatasaray". Nedenini de şöyle açıkladım; "Cim-Bom finallerin takımıdır. Üstelik camia hedefe kilitlendi. Bu duruma gelindikten sonra kupayı koparır, götürür".

Yansımalar

Şampiyonun kutlamalarını sadece "Diyanet Kanalı" yayınlamadı. Hatta TRT World'de bile uzun uzun gördüm. Mustafa Keser'den Erdoğan'a kadar tüm canlı yayınlarda sarı-kırmızılılara övgü yağdırıldı.

beIN SPorts, dört maçı da eş zamanlı ekranda toplayan uygulama yaptı. Güntekin Onay, bu işin duyurusunu kasılarak becerdi. Oysa, bunlar en az çeyrek yüzyıldan beri İngiltere ve Almanya'da mevcut. Bizimkiler fazla geç kaldı. Neyse, yine de olumlu hareket. En güzel yan şifresiz yani parasız yayın olmasıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar