116 Yıllık Çınar BEŞİKTAŞ

Beklenen son gerçekleşti, Fikret Orman yeniden başkan. Kendisinin de söylediği gibi bir dahaki kongrede olmayacak. Bunca sıkıntı içinden, böyle bir stat çıkarmak bile başarıdır...

Bu arada Emine Erdoğan'ın katkılarını da inkâr etmemeliyiz. İyi Beşiktaşlı olduğunu bir kere daha ispatladı.

Kongre sürecinde yaptığı yayınlarla BJK TV'yi en çok izlediğim dönemi yaşadım. 116. Yıl başlığıyla aktarılanlar herkesi geçmişe taşıdı. Kulübe emek verenlerin hayatta olanlarına mikrofon uzatıldı. Bunları seyrettikçe ne kadar tanıdığım olduğunu hatırladım.

Bir anıt

Örneğin Sedat Kesen. Bu bıçkın ismi hep eski İstanbul kabadayılarına benzetirim. Tanıştıran merhum Kemal Ilıcak oldu. İlk Londra seyahatimde beni ona emanet etmişti. Allah uzun ömür versin. Kesen, İngiltere'de olduğum sürece bana kol-kanattı. Davetlisi olduğum bu ülke kuruluşunun organizasyonunda hep yanımda bulundu. Programda bulunan Palm Beach Hotel'in kumarhanesinde harcamam için bana 800 sterlin vermeye çalışmasını asla unutmadım.

Ve Bengisu

Bir sürü abide isim arasında Emin Bengisu'yu izlemek başka mutluluktu. Kendisinin rahmetli annesiyle birlikte Rauf Tamer'in Arifi Paşa'daki ikametgâhında başlayan dostluğumuz epey sürdü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar