Yargıda yeni bir kamikaze saldırısı mı?

2013 yılı Mayıs ayının son günlerinde başlayıp, Haziran’ın ilk günlerine kadar devam eden, CIA- MOSSAD kontrolündeki “Soros’un finanse ettiği Turuncu darbe eylemlerinin‘’ Türkiye’deki versiyonu olan Gezi olaylarında hedef AK Parti iktidarı ve Başbakan Erdoğan’dı.

Eylemler ile Türkiye’nin uluslararası kamuoyu imajına ve ekonomisine darbe vurma çabası da açıkça görülüyordu. Eylemlerde, Başbakan Erdoğan ve polisin hedef alınması aslında masum bir toplumsal hareket ile karşı karşıya olmadığımızın açık bir göstergesiydi. Literatürde ve propaganda stratejilerinde toplumsal olayların ve eylemlerin başarıya ulaşabilmesi, mevcut düzenin ve iktidardaki üst düzey yöneticilerinin gözden düşürülüp, halk desteğini yitirmesi sonrasında gerçekleşebileceği öngörülüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’li dergi Conservative YPG terör örgütünün Türkiye ve NATO için tehlike arz ettiğini yazdı? 27 Mart 2024 | 506 Okunma YRP ve CHP’den ortak seçim kampanyası! Yeniden Refah Partisi-CHP-DEM örtülü ittifakı mı? 25 Mart 2024 | 1.098 Okunma Fatih Erbakan ve partisi nereye koşuyor, Van mitinginde neden kayyımlar hedef alındı? 20 Mart 2024 | 3.374 Okunma Skandal görüntülerde say say bitmeyen paraları kim topladı, paralar pay mı edildi, kime gitti? 18 Mart 2024 | 696 Okunma FETÖ Yeniden Refah Partisi’ne sızdı mı yoksa partinin bu yönde bir stratejisi mi var? 13 Mart 2024 | 1.745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar