Türkiye düşmanı, kirli ittifak odakları 2023 öncesi masonların açık desteği ile Erdoğan’a ve ülkemize karşı yeni bir saldırı mı planlıyorlar?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu'nun bugünkü (06.06.2022)''Türkiye düşmanı, kirli ittifak odakları 2023 öncesi masonların açık desteği ile Erdoğan’a ve ülkemize karşı yeni bir saldırı mı planlıyorlar?'' başlıklı yazısı.

15 Temmuz Kalkışması’ndan yaklaşık 3 ay sonra kaleme aldığım 07 Kasım 2016 tarihli “FETÖ’nün mason imamları” başlıklı köşe yazımda “FETÖ’nün masonik bir organizasyon olduğu artık iddiadan öte nerdeyse ortaya çıkmış bir gerçeğe işaret ediyor. Şifreleme, gizlilik, semboller, dışa kapalılık, gibi kriterler FETÖ yapılanmasının masonik organizasyonu rol model aldığının bir ispatı sanki. 15 Temmuz Kalkışması’nda önemli roller üstlenmiş üst düzeyde FETÖ’cü hainler arasında kaç mason var acaba? Yakın bir tarihte Ankara Cumhuriyet Savcılarının hazırladığı onlarca iddianamede, 15 Temmuz Kalkışması’nın arka planı aydınlatılırken dış ayakta hangi masonik yapıların devreye girdiği de ortaya çıkarılır inşallah” tespitinde bulunmuş, 15 Temmuz Kalkışması’nda mason localarının oynadığı önemli rolü örtmeye çalışan bazı gazetecileri ve kişileri, partileri ile FETÖ’nün mason imamlarını deşifre etmiştim.

Dünya tarihine bakıldığında masonların kolay kolay faaliyet gösterdikleri ülkelerde iktidarlar ile ters düşmediğini görüyoruz. ABD’ye ya da başka bir ülkeye gidin bakın, çoğunlukla iktidara yakın olduklarını görürsünüz. Ama Türkiye’de Osmanlı’dan beri masonlar ihtilalci bir yapıya sahip.

ESKİ MASONDAN MÜTHİŞ İFŞAAT: LOCANIN 3 BİN YENİ ÜYESİ FETÖ’CÜ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’li dergi Conservative YPG terör örgütünün Türkiye ve NATO için tehlike arz ettiğini yazdı? 27 Mart 2024 | 470 Okunma YRP ve CHP’den ortak seçim kampanyası! Yeniden Refah Partisi-CHP-DEM örtülü ittifakı mı? 25 Mart 2024 | 1.098 Okunma Fatih Erbakan ve partisi nereye koşuyor, Van mitinginde neden kayyımlar hedef alındı? 20 Mart 2024 | 3.371 Okunma Skandal görüntülerde say say bitmeyen paraları kim topladı, paralar pay mı edildi, kime gitti? 18 Mart 2024 | 696 Okunma FETÖ Yeniden Refah Partisi’ne sızdı mı yoksa partinin bu yönde bir stratejisi mi var? 13 Mart 2024 | 1.745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar