SP lideri Karamollağlu’nu siyaseten etkileyen demokrasi dışı derin güçler mi var?

Yenişafak gazetesi yazarı Bülent Orakoğlu (20 Aralık 2021) tarihli yazısında; cuntacı generallerin müebbet hapse mahkum olup cezaevlerine kapatılmalarını içine sindiremediğini açıklayan Karamollaoğlu'nun ifadelerini sert bir dille eleştirdi.

01 Aralık 2021, Çarşamba günkü köşe yazımda SP Genel Başkanı ve Milli Görüş’ün' lideri Temel Karamollaoğlu’na ‘senin darbeci ve cuntacı paşalardan korkun nedir’ diye sormuştum? Zira Temel Karamollaoğlu şu anda 28 Şubat sürecinde Refahyol iktidarının Başbakanı olan rahmetli Erbakan Hoca’nın çifte koltuğunda SP ve Milli görüş lideri olarak bulunuyor.

Necmettin Erbakan liderliğindeki Refah-Yol iktidarını deviren cuntacı generallerin müebbet hapse mahkum olup cezaevlerine kapatılmalarını içine sindiremediğini açıklayan Karamollaoğlu “Bu durum bizi rencide etti” açıklaması sonrasında Milli Görüş camiasının kanaat önderleri, 28 Şubat mağdurları milyonlar bu skandal açıklamalarından ötürü Karamollaoğluna tepki göstermişti.

Özellikle bu açıklamaların kesinlikle’ Milli Görüş’ü ‘temsil etmediği tepkilerin ortak noktasını oluşturuyordu. 01 Aralık 2021 tarihli yazımda özellikle kendisini aşan ifadesini arka planda “Karamollaoğlu’nu etkileyen demokrasi dışı derin güçler mi var acaba?” anlamında kullanmıştım? Zira Karamollaoğlu’nun TVNET’te Taha Hüseyin Karagöz’ün sunduğu ‘Sert Sorular’ programında 28...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 568 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.139 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.139 Okunma Van’daki mazbata kışkırtması PKK ve AK Parti içindeki FETÖ’cülerin de dâhil olduğu bir kumpas mı? 08 Nisan 2024 | 725 Okunma DEM’den İmamoğlu’na seçim itirafı ve mesajı: Bu oylar benimdir diyemez! 03 Nisan 2024 | 556 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar