Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olmak için kimden işaret bekliyor?

Kemal Kılıçdaroğlu Biden destekli Millet ittifakının adayı olarak Başkan Erdoğan’ın karşısına çıkarsa seçimi kazanabilir mi? Şüphesiz hayır binlerce kez hayır. Zira Türk Milleti ABD Başkanı BİDEN’e bel bağlamış bir adaya asla oy vermez.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM Genel Kurulu’ndaki konuşması sırasında, AK Parti sıralarından yükselen “Cumhurbaşkanı adayı ol” sözlerine “Benim aday olup olmayacağımı size kim söyledi” demesi siyaset gündemine bomba gibi düştü. Her ne kadar Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlık koltuğunu kaptırmamak için aday olmayacağını düşünenler çoğunluktaysa da kimileri aday olmak için yurt dışından işaret beklediği iddiasını ortaya attılar. Kılıçdaroğlu FETÖ kasetiyle ‘’Genel Başkanlığa aday olduğu süreçte de bu görevi kabul etmeyeceğini ısrarla açıklarken ani bir değişimle CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturtulmuştu . Şimdi de adaylık konusunda’’ Benim adaylığıma benim karar vermem kadar yanlış bir şey olamaz. Bir ittifak oluşturduk, adı Millet İttifakı. Bu ittifakın hedefi de güçlendirilmiş parlamenter sistem. Meseleleri kişiye indirgemek yanlıştır... Kararı verecek olan Millet İttifakı’nın iradesidir.” Açıklamasıyla yine FETÖ tarafından Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtulmayı mı düşünmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 568 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.139 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.139 Okunma Van’daki mazbata kışkırtması PKK ve AK Parti içindeki FETÖ’cülerin de dâhil olduğu bir kumpas mı? 08 Nisan 2024 | 725 Okunma DEM’den İmamoğlu’na seçim itirafı ve mesajı: Bu oylar benimdir diyemez! 03 Nisan 2024 | 556 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar