Karamollaoğlu SİHA’lar için AK Parti’ye neden ‘müteşekkiriz’ dedi?

Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu Karamollaoğlu'nun SİHA tutumunu ve CHP ile olan siyasi ilişkilerini yazdı !

Aslında Saadet Partisi ve Milli Görüş’ün lideri Temel Karamollaoğlu’nun bu açıklamaları çok ama çok geç kalmış özellikle ‘SİHA övgüleri ‘siyaseten bulunduğu konuma ters düşen bir açıklama olduğu için bu başlığı attım. Zira CHP lideri Kılıçdaroğlu ile kanka derecesinde iyi ilişkileri olan Karamollaoğlu CHP’nin SİHA’ları karşı çıktığını bilmiyor mu? CHP özellikle PKK’lı teröristlerin SİHA’larla vurulmasına karşı çıkıyor. Gerekçe olarak ‘sivillerin’ öldürülmesi öne sürülse de, CHP’li Sezgin Tanrıkulu’na SİHA karşıtlığı yaptıran güç belli ki ‘PKK/HDP terör örgütü!

Tesettürlü hanımlara, saygısızca yapılan isnatları geçtik..

Enver Aysever’in üç gün önce mahkum olmasına sebep olan, “cübbeli ve sakallı bir kişinin beyninin kirli olduğu, dezenfektan sıkılarak temizlenmesi gerektiği” mesajı veren, dindar herkese yönelik yapılan hakareti geçtik..


Şehit bacısına yapılan sinkaflı küfüre savunma geliştiren medya mensuplarını geçtik..

Hz. Peygamber’e çizimle hakaret eden Fransa’daki alçakların karikatürlerini Türkiye’de yayınlayanlara bile..

Milli Gazete’miz, “Siyonist basın” tanımlaması yaparak, bir haber yayınlamamıştı..

Tabii arzumuz, sadece o medya organlarının hakkettiği tanımlamanın yapılmasının yanı sıra, o medya organlarının övdüğü siyasiler kimler ise..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ve Sudani’den net mesaj: PKK Irak’tan silinecek! 24 Nisan 2024 | 237 Okunma Gizemli hayalet MARS2 Oron model casus uçağı 320 füze ve İHA’ların tamamını etkisiz hale getirdi mi 22 Nisan 2024 | 774 Okunma İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 576 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.155 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar