İmamoğlu’ndan İsveç’te Kur’an-ı Kerim’in yakılması üzerine sosyal medyada skandal açıklamalar?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu'nun bugünkü (25.01.2022)'' İmamoğlu’ndan İsveç’te Kur’an-ı Kerim’in yakılması üzerine sosyal medyada skandal açıklamalar? '' başlıklı yazısı.

Aşırı sağcı ve İslam düşmanı Danimarka-İsveç vatandaşı politikacı Rasmus Paludan, Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde infial uyandıracak eylemini tekrarlayarak bir kez daha Kur’an-ı Kerim yaktı. Dışişleri Bakanlığı, skandal eyleme çok sert tepki göstererek “Bu aşağılık eylem İslam düşmanlığının, ırkçı ve ayrımcı akımların Avrupa’da ulaştığı kaygı verici seviyenin bir başka göstergesidir. İsveç makamlarını bu nefret suçunun failleri hakkında gerekli işlemleri yapmaya çağırıyoruz.” açıklamasını yaptı. İsveç’te İslâm düşmanı eylemleriyle sürekli provokatörlük yapan Danimarkalı ahlâksız, alçak, sözde politikacı Paludan’a skandal üstü organize iş birliğini gözler önüne seren Kur’an-ı Kerim yakma izni verildi!!! İsveç’ Devleti yargısı ve polisinin organize bir şekilde PKK terörüne ve İslâm düşmanlığına desteğine Türkiye’den, Başkan Erdoğan başta olmak tüm üst düzey yetkililerden güçlü kınama geldi. İsveçli yetkililer, Türkiye’nin tüm uyarılarına rağmen, Paludan’ın iğrenç eylemine verdiği izni geri çekmedi. Dışişleri Bakanlığı, yaptığı açıklamada, “Tüm uyarılarına rağmen, İsveç’te bugün kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı yapılan aşağılık saldırı, İslâm düşmanlığının, ırkçı ve ayrımcı akımların Avrupa’da ulaştığı seviyenin de bir başka göstergesidir” denildi.

ECONOMİST’E: FAYDA SAĞLADIĞI KİŞİ BELLİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yurt dışı kaynaklı Türkiye’ye ve iktidara yönelik eleştirilere tepki gösterdi. İmamoğlu, The Economist dergisinin kapağına işaret ederek “Son günlerde yurtdışı kaynaklı, Türkiye’ye ve iktidara yönelik aleyhte eleştirileri takip ediyorum. Her seçim öncesi, dozu yüksek bu çıkışlar toplumumuzu rahatsız ettiği gibi fayda sağladığı kişi ve kurumlar da bellidir” dedi. İmamoğlu, İsveç’teki skandala ilişkin de “Bugün İsveç’te Türk Büyükelçiliği önünde yapılacağı belirtilen eylem de akıl dışıdır. Türkiye’nin tüm İslam ülkeleriyle birlikte bu talihsiz eylemin, gerçekleşmemesi yönünde güçlü irade göstermesi önemlidir” yorumunda bulundu. CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İsveç’te Kur’an-ı Kerim’in yakılması üzerine Türkiye’nin gösterdiği tepkileri yersiz bularak provokatif terör eylemlerini ve Kur’an’ın yakılmasını kınamadan bu alçak saldırıdan fayda sağlayan kişi ve kurumlardan bahsederek bu kurumları itham etme gafletinde bulunmuştur. Ne yazık ki İmamoğlu terör muhibbi İsveç’i ve İsveç’in üst düzey de devlet yetkilileri ile defalarca Kur’an’a yönelik yakma provokasyonlarını gerçekleştiren iğrenç ve aşağılık provokatör Paludan’ı kınamaması terör devleti İsveç’e ve terörizme destek verme anlamında düşünülebilir sanırım. Diğer önemli bir konu Başkan Erdoğan milli, yerli bir lider olarak dünya liderleri arasında ve Türkiye’de önemli bir imaja sahiptir. Hemen hemen her seçim öncesi çeşitli algı operasyonlarıyla Başkan Erdoğan’ı illegal yöntemlerle iktidardan uzaklaştırmak isteyen küreselcilerin devamlı başarısız olmaları nedeniyle strateji değiştirerek 2023 seçimlerinde bu kez (Millet İttifakı) muhalefeti destekleyerek seçimlerde Başkan Erdoğan ve partisini iktidardan uzaklaştırma gayretiyle illegalite ve 5’inci kol faaliyetleri ile sonuç almaya çalıştıklarına şahit oluyoruz. Bu amaçla son günlerde Ekonomist dergisi ve Wall Street Journal gibi hegemonik ve küreselcilerin kontrolündeki FETÖ militanlarınca bazı dergi ve gazetelerde Başkan Erdoğan’ı Türk ve uluslararası kamuoyunun gözünden düşürmek, itibar suikastı yapmak gayretleri boşunadır. Ekrem İmamoğlu, Başkan Erdoğan’ı veya Kılıçdaroğlu’nu yan yana getirmek nerden bakarsanız bakın abesle iştigaldir. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve şer ittifakından veya ittifak dışında hangi adayı getirirseniz getirin Başkan Erdoğan karşısında hiçbir şansları yoktur. Başkan Erdoğan’ı Türk milletinin gönlünden öylece çıkarmak çok kolay değildir. 2023 seçimleri milli ve yerli adaylarla ülkemizi manda yapmak isteyen küreselcilerin 6’lı masaya işaret ettiği adaylar arasında geçecektir. Milli ve yerli olmayan siyasi ikbalini hegemonik ve Küreselcilerde gören adayların kazanma şansları hemen hemen yok denecek kadar azdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Skandal görüntülerde say say bitmeyen paraları kim topladı, paralar pay mı edildi, kime gitti? 18 Mart 2024 | 641 Okunma FETÖ Yeniden Refah Partisi’ne sızdı mı yoksa partinin bu yönde bir stratejisi mi var? 13 Mart 2024 | 1.740 Okunma Kılıçdaroğlu ‘çukurluk’ demişti, Portakal’dan sert yanıt geldi: "Operasyon çekme! Entrikacı siyasetçi" 11 Mart 2024 | 1.332 Okunma Özel’in bilinmeyen karanlık sır dosyasında grift FETÖ ve PKK ilişkileri? 06 Mart 2024 | 2.251 Okunma Çanta dolusu kirli veya kara para olma ihtimali yüksek 250 bin dolar hangi CHP milletvekiline ait? 04 Mart 2024 | 1.077 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar