Hablemitoğlu’nu, Dost tarikatı lideri ve eşini Özel Harp’e sızmış FETÖ GLADYOSU tetikçileri öldürdü?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu'nun bugünkü (17.10.2022)''Hablemitoğlu’nu, Dost tarikatı lideri ve eşini Özel Harp’e sızmış FETÖ GLADYOSU tetikçileri öldürdü?'' başlıklı yazısı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu sorumlusu Başsavcı Vekili Veysel Kaçmaz’ın koordinasyonunda yürütülen Hablemitoğlu suikastı, 20 yıl sonra azmettirenler, tetikçiler ve suikastı kurgulayan sanıkların yakalanması ve itirafları ile teknik takip ve HTS kayıtlarının geçmişe yönelik araştırılması sonrasında aydınlatılmıştı. Terör Savcılığı’nca hazırlanan iddianamede suikasta kurban giden Hablemitoğlu’nun FETÖ’yü tüm yönleriyle deşifre eden ‘Köstebek’ isimli kitabı nedeniyle hedef alınarak öldürüldüğü ortaya çıkarılmıştı. Öncelikle bu suikastın zaman aşımına az bir süre kala dosyayı raftan indiren başta Terör Savcısı ve emeği geçen tüm yetkililere ülkemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Zira bu operasyonda adı geçen tetikçiler, azmettiriciler ve suikastı kurgulayan, eylem talimatı veren bazı üst düzey sözde askerlerin CIA, FETÖ ve Ergenekon örgütleri ile iltisaklı olmaları, bu suikastlarda iş birlikteliklerinin ortaya çıkarılmaları, Türkiye’deki NATO’nun gizli ordularının gizli çalışma stratejilerini açıkça ortaya koymuştur. Bu durum tarafımdan 13 Haziran 2022 tarihli “Hablemitoğlu suikastında ETÖ-FETÖ iş birliği mi?” başlıklı yazımda ayrıntıları ile anlatılmıştır. Şöyle ki; “Hablemitoğlu suikastının, Türkiye’de kutuplaşma veya kamplaşma yaratmaya yönelik provokatif bir eylem olmayıp, tamamen ortadan kaldırmaya, yok etmeye ve susturmaya yönelik profesyonel bir görünüm addetmesi eylemin derin yapıların kontrolünde kotarıldığı izlenimi vermektedir. Eylemin gerekçesinin ise, Türkiye’de paralel devlet ile ilgili son gelişmeler ve operasyonlar ışığında, Hablemitoğlu’nun ölümünden önceki son araştırmaları ile yakından ilgili olduğu, özellikle Gülen ve CIA ilişkisi ile Emniyet ve İstihbarat içinde Fethullah’çıların yapılanmasına ilişkin önemli bilgi ve belgelerin yer aldığı ‘Köstebek’ isimli kitabın yazılmasına ve yayınlanmasına engel olunması amacı taşıdığı düşünülmektedir. Zira CIA’nın Türk ajanı olarak bilinen Enver Altay’lının FETÖ’nün sözde tepe yöneticileri arasında yer alan Mustafa Özcan ile iş birliği içinde aracılar vasıtası ile görüşmeler yaparak Hablemitoğlu’nu FETÖ ile ilgili olan çalışmalarından ve ‘Köstebek isimli kitabın yazılmasından’ vazgeçirmeye çalıştıkları anlaşılmaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 567 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.138 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.139 Okunma Van’daki mazbata kışkırtması PKK ve AK Parti içindeki FETÖ’cülerin de dâhil olduğu bir kumpas mı? 08 Nisan 2024 | 725 Okunma DEM’den İmamoğlu’na seçim itirafı ve mesajı: Bu oylar benimdir diyemez! 03 Nisan 2024 | 556 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar