FETÖ, Yazıcıoğlu suikastı ve itibarsızlaştırma operasyonlarını aynı anda mı planladı?

Bilindiği gibi FETÖ elebaşı Gülen, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu’nun ölüm emrini bizzat sözde o dönemin Hava Kuvvetleri İmamı olan Adil Oksüz’e vermişti.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu 29 Mart 2009 tarihinde kendisi ile birlikte 5 kişiyi taşıyan helikopter havada iken, bölgede bulunan ve FETÖ’cü pilotların kullandığı 2 adet F-4 savaş uçağının da aynı bölgede eğitim çalışmalarını yoğunlaştırmaları neticesinde jetlerin yarattığı ‘’Hava Sirkülasyonu ’’ sonucu kasıtlı olarak düşürülmesi neticesi şehit edildiği kamuoyunun da bildiği gerçeklere işaret ediyor. Her geçen gün yargı tarafından suikast ile ilgili yapılan araştırma ve soruşturmalar sonucu yeni yeni ipuçları bu davayı kısa bir zaman dilimi içinde tüm failleri ile birlikte aydınlatacak müjdeler içeriyor. Maraş Cumhuriyet Başsavcılığı’nca şehitler Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmaya, FETÖ’nün talimatı ile müdahale eden 17 şüpheli hakkında yeni bir iddianame hazırlanarak dava açıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ve Sudani’den net mesaj: PKK Irak’tan silinecek! 24 Nisan 2024 | 257 Okunma Gizemli hayalet MARS2 Oron model casus uçağı 320 füze ve İHA’ların tamamını etkisiz hale getirdi mi 22 Nisan 2024 | 775 Okunma İran İsrail’e 200’den fazla İHA ve füzelerle saldırdı can kaybı olmaması mucize mi. Yoksa kolpa mı var? 17 Nisan 2024 | 576 Okunma İran’ın İntikam planına karşı İsrail ‘çok gizli’ bir silahla karşılık verecek, ‘İran taş devrine dönecek?’ 15 Nisan 2024 | 3.155 Okunma Fatih Erbakan’ın Truva atı olması göz ardı edilemez? 10 Nisan 2024 | 1.146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar