Ünlü modacı ‘Almayın’ diyor!

Dünyaca ünlü modacımız Aslı Filinta, başarılı kariyeri kadar çevreye ve doğaya olan duyarlılığıyla da dikkat çekiyor. Geçenlerde sosyal medyada, tüketim çılgınlığına dur...

Dünyaca ünlü modacımız Aslı Filinta, başarılı kariyeri kadar çevreye ve doğaya olan duyarlılığıyla da dikkat çekiyor. Geçenlerde sosyal medyada, tüketim çılgınlığına dur demek için yine bir paylaşımda bulundu.



"Geçen gün, 'Hayat kısa, o elbiseyi al' diye bir yazı gördüm. Hayat kısa; evet, o yüzden alma demeliydi aslında. Çünkü biz gideceğiz, satın aldığımız her şey arkamızda kalacak" diyordu Aslı Filinta. Ne kadar doğru söylüyor. İşi elbise satmak olan bir modacı bunu söylüyorsa bence kulak verin. Gereksiz alışveriş yapıp kısıtlı kaynaklarımızı tüketmeyin.

ÇOK İYİ GÖRÜNÜYOR
Sosyetenin en ünlü isimlerinden Ender Mermerci'nin büyük kızı Tansa Mermerci Ekşioğlu ile ilgili tatsız bir haber paylaşmıştım mayıs başında. Tansa Hanım maalesef geçtiğimiz yaz sonu pankreas kanserine yakalanmıştı. Ekim ayında ameliyat olduğunu öğrendiğim Tansa Hanım, kanserli hücrelerinden kurtulmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İskoçya’da ilk aşkıyla karşılaştı! 29 Nisan 2024 | 127 Okunma Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 585 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 283 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 140 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 121 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar