Sosyetede sürpriz aşk

Sabah Gazetesi Yazarı Bülent Cankurt'un bugünkü (08.12.2022)''Sosyetede sürpriz aşk'' başlıklı yazısı.

Raif-Esra Dinçkök'ün, 2020 yılında evliliklerinin üzerine kara bulutlar çöktüğünü de, önceki ay anlaşarak boşandıklarını da ilk bu köşede okumuştunuz. Eşini; arkadaşı Ebru İpekçi ile aldatan Raif Bey, bu yasak aşkını bitirip Esra Hanım'ı ikna etmeye çalışsa da başarılı olamamıştı.

Bu arada iki senedir bekar gezen Raif Bey'in, bir süre önce Ebru İpekçi'ye geri döndüğüne dair dedikodular dolaşmaya başlamıştı ama yanlış. Doğrusunu yine benden öğrenin...

Raif Dinçkök'ün gönlünün yeni sultanı, sosyetenin sevilen ismi Müge Arnas. Hoş; bir süre önce flört ettiklerine dair bir duyum almış, hatta taraflara da sormuştum. Doğru olmadığını söyledikleri için yazmamıştım. Ama geçtiğimiz gün baş başa yemeğe gittiklerini ve birlikte gezip tozduklarını öğrenince yazmaya karar verdim. Demek ki, o zaman henüz ilişkinin adını koyamamışlardı. Umarım bu sürpriz aşk, ikisine de mutluluk getirir.

YARDIM ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU
Sokak hayvanları için maddi-manevi desteğini esirgemeyen, Türkiye'nin dört bir yanında onlara barınaklar yaptıran Derin Mermerci, son olarak Zonguldak'taki can dostları için kollarını sıvamıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 289 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma İkizler babalarının nikahına gitmiyor 22 Mart 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar