Servis kaçırma olayının perde arkası

Dün sabah telefonumun acı sesiyle uyandım. Arayan bir arkadaşımdı. Panik içinde Koç Özel Lisesi'nden okuyan çocuğunun içinde olduğu servisin kaçırıldığını söyleyip korkunç...

Dün sabah telefonumun acı sesiyle uyandım. Arayan bir arkadaşımdı. Panik içinde Koç Özel Lisesi'nden okuyan çocuğunun içinde olduğu servisin kaçırıldığını söyleyip korkunç olayı kısaca özetledi. Sesinde tedirginlik ve kızgınlık vardı.
Olayın özeti şöyle: İstanbul Tuzla'daki Özel Koç İlkokulu'na öğrenci taşıyan 19 numaralı servis, içindeki çocuklarla birlikte kaçırıldı. Araç kırmızı ışıkta durunca bir adam, şoförü "Arka lastiğiniz patlamış" diyerek uyardı. Şoför aşağı inince de o adam aracı kaçırdı.



İçindeki küçük öğrencilerin ve hostesin çığılıkları arasında araç hareket etti. Şoför önce koşmaya başladı ardından durdurduğu bir motosikletlinin arkasına atlayıp servisi takip etti. Bu arada şüpheli kişi, araçtaki 13 öğrenci ve hostesi Erenköy'de indirip yoluna devam etti. Durumu öğrenen polis ise hemen devreye girdi. Araç Pendik'te terk edilmiş halde bulundu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sevgilisinden parasını faiziyle geri aldı 07 Mayıs 2024 | 197 Okunma İskoçya’da ilk aşkıyla karşılaştı! 29 Nisan 2024 | 416 Okunma Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 595 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 288 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 140 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar