Sanat tutkunları Eskişehir’e göçtü

16 yıl önce koleksiyonerliğe başlayan ve satın aldığı eserleri hapsetmek yerine paylaşmak için altı kuşaktır yerlisi oldukları Eskişehir'e müze açmaya karar veren Erol Tabanca, sonunda hayaline kavuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen yıl Şubat ayında temelini attığı OMM-Odunpazarı Modern Müze'nin, hafta sonu da açılışını yaptı. İstanbul'un elitlerinden sanata sevdalı 510 kişi de; hem bu tarihi açılışa tanıklık etmek, hem de Erol Tabanca'nın mutluluğuna ortak olmak için Eskişehir'e göçtü.

ŞIKLIK YARIŞI YAŞANDI
Tabancı'nın davetlileri için İstanbul'dan özel tren kaldırttığı OMM'un açılışı, çok görkemli oldu. Açılış, iş, cemiyet ve sanat dünyasının en seçkin isimlerini bir araya getirdi. Açılışın görkemi, müzenin mimarisi ve sergilenen eserler kadar davetlilerin şıklığı da görülmeye değerdi doğrusu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 47 Okunma En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 239 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 147 Okunma ‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 189 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar