Oğulları 27 yaşında kansere yenildi

Önceki akşam Los Angeles'tan çok acı bir haber aldım! Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Salih Güney'in henüz 27 yaşındaki torunu Can Işık'ın vefat ettiğini öğrendim. Salih Güney'in Zeynep Tedü...

Önceki akşam Los Angeles'tan çok acı bir haber aldım! Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Salih Güney'in henüz 27 yaşındaki torunu Can Işık'ın vefat ettiğini öğrendim.
Salih Güney'in Zeynep Tedü ile evliliğinden olan kızı Ebru Işık ile ünlü iş insanı Uğur Işık'ın beş yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Can'a, daha 12 yaşında kanser teşhisi konmuştu.




Uğur Işık, bacağında kanserli tümör tespit edilen oğlu Can'ı annesi ile birlikte hemen New York'a tedaviye götürmüştü. Babası ve annesi ile birlikte o amansız hastalıkla mücadele eden Can'ın kanseri yendiğini duymuştum. Meğer bir süre önce kanser nüksetmiş.




Can, Los Angeles'taki bir hastanede tedavi altına alınmış. Ama ne yazık ki, bu kez bu illet hastalığı yenememiş....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 537 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 281 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 138 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 118 Okunma Kızının ikinci ayını kutladı: Babası ortada yok! 23 Nisan 2024 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar