Hülya Koçyiğit gençliğiyle buluştu!

Eşi Kaan Demirağ'ın işi nedeniyle geçen yıl Dubai'ye yerleşen, Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar Demirağ, bugünlerde Londra'da hem hasret gideriyor hem de tatil yapıyor. Aslışah Hanım...

Eşi Kaan Demirağ'ın işi nedeniyle geçen yıl Dubai'ye yerleşen, Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar Demirağ, bugünlerde Londra'da hem hasret gideriyor hem de tatil yapıyor. Aslışah Hanım, Londra'da anneannesi Hülya Koçyiğit ve dedesi Selim Soydan ile buluştu.


Üniversiteyi Londra'da okuyan Aslışah Alkoçlar Demirağ, bugünlerde Londra'da, bir yandan dedesi ve anneannesiyle hasret giderip tatil yaparken bir yandan da hatıralarını canlandırıyor.

Birlikte Londra sokaklarını turlayıp şehrin keyfini çıkarıyorlar. Aslışah Hanım, önceki gün bu tatilden, dedesi ve anneannesiyle birlikte bir çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.



Altına da; anneannesine benzerliğine gönderme yaparak, "Dedem; sağında şu anki Hülya Koçyiğit, solunda da 30 sene...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İskoçya’da ilk aşkıyla karşılaştı! 29 Nisan 2024 | 13 Okunma Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 584 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 281 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 138 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar