Emine Erdoğan büyükelçileri göreve çağırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın 5 yıl önce başlattığı 'Sıfır Atık Projesi' küresel bir projeye dönüştü. Emine Erdoğan'ın, daha yaşanabilir bir dünya hayaliyle...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın 5 yıl önce başlattığı 'Sıfır Atık Projesi' küresel bir projeye dönüştü. Emine Erdoğan'ın, daha yaşanabilir bir dünya hayaliyle hayata geçirdiği projenin, 5 uluslararası ödüle layık görülmesi bunun en güzel göstergesi.


Emine Erdoğan, büyükelçilere çağrıda bulunarak "Her birinizi, tabiatın çığlığına kulak vermeye ve bu yolda bizimle omuz omuza yürümeye davet ediyorum" dedi.

Çalışmalarını sürdüren Emine Erdoğan, önceki gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Ortak Evimiz Dünya İçin Sıfır Atık' programı düzenledi. Büyükelçiler ve eşleri için hayata geçirilen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile uluslararası kuruluşların temsilcilerinin de yer aldığı programda ben de vardım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 131 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 118 Okunma Kızının ikinci ayını kutladı: Babası ortada yok! 23 Nisan 2024 | 132 Okunma Başarıları taçlandırıldı 20 Nisan 2024 | 40 Okunma Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 87 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar