Türkiye’yi kıyamete zorlamak

Dünya genelinde ve özelde Ortadoğu'da örgütler üzerinden 'terörle savaş' adı altında yürütülen kaos stratejisi yerine artık bölge ülkeleriyle, etnik ve mezhebi grupların dahil olacağı yeni bir savaş...

Dünya genelinde ve özelde Ortadoğu'da örgütler üzerinden 'terörle savaş' adı altında yürütülen kaos stratejisi yerine artık bölge ülkeleriyle, etnik ve mezhebi grupların dahil olacağı yeni bir savaş doktrini hayata geçiriliyor. DEAŞ sonrası bu doktrinin ilk adımı ise Erbil'in "bağımsız Kürdistan referandumu" kararı ile Suriye'nin kuzeyinde YPG denetimindeki "terör koridoru" projesidir.
Yeni konseptin başarısı, ilk önce cepheye kurşun asker olarak sürülecek yerel güçlere ve terör örgütlerine uluslararası meşruiyet sağlamaktan geçiyor. Çünkü emperyal güçlerin, İran ve Türkiye'nin Irak sınırında İsrail nüfuzundaki bir 'Kürt devleti' ile Suriye'de bir 'YPG ülkesi' inşa etmenin Ortadoğu'da nasıl bir kıyamete yol açacağını en ince ayrıntısına kadar hesap ettiklerinden hiç kuşkumuz yok.
Arap, Kürt, Türk ve Farisiler arasındaki çatışmalarla bölge adeta ateş topuna dönecek. Türkiye'nin Erbilyönetimine yönelik uyarıları işte bu sinsi projedeki 'pis kokuları' görmesinden kaynaklanıyor.

***

Bu planın merkezinde Kürtler adına hareket ettiğini söyleyenlerin kullanılması trajik bir tabloya da işaret ediyor.
Yoksa Hıristiyan Batı ile şu anda Kudüs'ü işgal altında tutan İsrail'in Kudüs'ü fetheden Selahaddin'in torunlarını düşündüğünü mü sanıyorsunuz?
Şunu asla unutmayalım!
Haçlı zihniyeti İstanbul'u alan Fatih'in torunlarından nasıl nefret ediyorsa Kudüs Fatihi Selahaddin'in torunlarından da aynı şiddette nefret eder. Bütün hedefleri de Selçuklulardan bu yana yıkamadıkları Türk-Kürt ittifakını çökertmektir.
Bu tarihsel gerçeklikten bakınca, İsrail ve Batı dünyasının 'Kürtleri destekliyoruz!' ikiyüzlülüğü net olarak görülür. Bakmayın siz ABD ve AB'nin Erbil'e 'referandumu ertele' baskısı yapıp Türkiye'nin yanında görünmelerine.
Çünkü Fatih'in ve Selahaddin'in torunlarını karşı karşıya getirmeyi hedefleyen bu şeytani projenin zamanla nasıl bir kaosa ve kanlı çatışmaya dönüşeceğini çok iyi biliyorlar.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ankara’dan Berlin’e demokrasi dersi 25 Nisan 2024 | 150 Okunma 200 yıllık çaba 20 yılda heba oldu 21 Nisan 2024 | 183 Okunma Sistemin çöküşü 18 Nisan 2024 | 237 Okunma İran nereden ve nasıl saldıracak? 14 Nisan 2024 | 98 Okunma Gazze’nin üç atlısı 11 Nisan 2024 | 84 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar