Siyonist projenin çöküşü

İsrail'in Gazze'ye yönelik barbarca saldırıları, Batı sömürgeciliğinin temel stratejisi olan işgal edilmiş topraklardaki yerli halkı tarihten ve haritadan tamamen silme projeksiyonuna dayanıyor. Avrupalılar bu vahşi...

İsrail'in Gazze'ye yönelik barbarca saldırıları, Batı sömürgeciliğinin temel stratejisi olan işgal edilmiş topraklardaki yerli halkı tarihten ve haritadan tamamen silme projeksiyonuna dayanıyor. Avrupalılar bu vahşi projelerini onlarca ülkede hayata geçirdi. Fakat Batı bir sömürgeleştirme projesi olarak Siyonizm'de çuvalladı. Hatta Siyonist proje Batı'nın hegemonik çöküş sürecini hızlandıran bir yük olarak görülüyor artık.
Çünkü Hamas, 7 Ekim saldırısı ve sonraki üç ayı geçen süreçte gösterdiği direnişle Yahudilerin 'vaat edilmiş toprak' ve 'güvenli yurt' diye kutsadığı 'Eretz Israel/ İsrail Ülkesi' mitolojisini tuzla buz etti.
Siyonist İsrail projesi dünya sahnesinde tekrar bir anomaliye ve sapkınlığa dönüştü. Dünyada hemen herkes artık Siyonistlerin saçmalıklarını lanetliyor. Herkes Filistin Devleti'ne ve halkına destek veriyor.
Haritadan, tarihten ve hafızalardan silmek istedikleri Filistin her yerde...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Küresel vicdanın fermanı 28 Nisan 2024 | 84 Okunma Ankara’dan Berlin’e demokrasi dersi 25 Nisan 2024 | 166 Okunma 200 yıllık çaba 20 yılda heba oldu 21 Nisan 2024 | 184 Okunma Sistemin çöküşü 18 Nisan 2024 | 237 Okunma İran nereden ve nasıl saldıracak? 14 Nisan 2024 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar