Erdoğan’ın sırtında açılan yaralar!

Siyaset arenası her geçen gün biraz daha ısınıyor. İttifak arayışları, görüşmeler, nabız yoklamalar, pazarlıklar, transferler hız kesmiyor.Beş benzemez, sırf Erdoğan nefretinden dolayı maymunca...

Siyaset arenası her geçen gün biraz daha ısınıyor. İttifak arayışları, görüşmeler, nabız yoklamalar, pazarlıklar, transferler hız kesmiyor.

Beş benzemez, sırf Erdoğan nefretinden dolayı maymunca bir iştahla bir araya gelip “yıkım ittifakı” için pazarlık yapabiliyor.

Siyaset kurumunun çok hızlı bir şekilde irtifa kaybettiği, kardeşlik hukukunun, samimiyetin, ilkelerin, değerlerin aşındığı mide bulandırıcı bir dönemi yaşıyoruz.

Bereket ki tarih kayıtları açık.

Bu süreçte kimin ne yaptığı, kimin kimi sırtından hançerlediği, kimin geçmişini bir çırpıda silip inandığı değerleri ayaklar altına aldığını kaydediliyor.

Geriye dönüp baktığında utanacak bir geçmişi olmamalı insanın!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey sermaye sahibi! 14 Ağustos 2018 | 3.196 Okunma TRT’ye kimler operasyon çekiyor? 07 Ağustos 2018 | 2.759 Okunma Yüzyılın lideri: Başkan Erdoğan 31 Temmuz 2018 | 5.889 Okunma Kürt seçmen ne mesaj verdi? 26 Haziran 2018 | 1.285 Okunma Yeni dönemin şifreleri 05 Haziran 2018 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar