Erdoğan’ı kuşatma operasyonu

Son zamanlarda Erdoğan özelinde Türkiye’ye karşı ABD ve Almanya merkezli küresel bir operasyon yürütülüyor. Bu operasyonun en önemli ayağını ABD’de yürütülen “Sarraf Davası”...

Son zamanlarda Erdoğan özelinde Türkiye’ye karşı ABD ve Almanya merkezli küresel bir operasyon yürütülüyor. Bu operasyonun en önemli ayağını ABD’de yürütülen “Sarraf Davası” oluşturuyor. Bunun için FETÖ’nün dış odaklar lehine yürüttüğü 17-25 Aralık yargı darbesine delil teşkil etsin diye gayri-meşru ve gayrı-hukuki yollarla elde ettiği bazı bilgi ve belgeler yine FETÖ’cü şakirtler vasıtasıyla ABD’deki savcılık makamlarına ulaştırıldı.

Yürütülen operasyonun temel amacı şu:

ABD’nin İran’a karşı aldığı ambargo kararına karşı faaliyet yürüten ülke, kurum ve şahısları “suçlu” pozisyonuna düşürmek, yargılamak ve bu yargılama sonucunda Erdoğan’a ulaşmak.

Bu amaç doğrultusunda Rıza Zerrab, “anlaşmalı bir şekilde” ABD’de tutuklandı. “Anlaşmalı bir şekilde”, çünkü Zerrab daha Amerika’ya gitmeden tutuklanacağını biliyordu. Bilerek ve isteyerek Amerika’ya gitti ve tutuklandı.

Ama “SarrafDavası”nın öznesi ne Rıza Zerrab’tır ne de New York’ta tutuklu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’dır!

ABD’de kurulan “tiyatro mahkemenin” ana öznesi “Recep Tayyip Erdoğan”dır!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey sermaye sahibi! 14 Ağustos 2018 | 3.196 Okunma TRT’ye kimler operasyon çekiyor? 07 Ağustos 2018 | 2.757 Okunma Yüzyılın lideri: Başkan Erdoğan 31 Temmuz 2018 | 5.888 Okunma Kürt seçmen ne mesaj verdi? 26 Haziran 2018 | 1.285 Okunma Yeni dönemin şifreleri 05 Haziran 2018 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar