Erdoğan, Kürtlerle köprüleri attı mı?

HDP ve PKK için başlıkta sorulan sorunun cevabı evet!Yaklaşık 3 aydır hem Doğu ve Güneydoğu’da yaşayan Kürtlere, hem de Batı illerinde yaşayan Kürtlere “Erdoğan’ın Kürtlerle...

HDP ve PKK için başlıkta sorulan sorunun cevabı evet!

Yaklaşık 3 aydır hem Doğu ve Güneydoğu’da yaşayan Kürtlere, hem de Batı illerinde yaşayan Kürtlere “Erdoğan’ın Kürtlerle köprüleri attığı” fısıldanıyor. HDP’liler kapı kapı dolaşarak, Afrin Operasyonun Kürtlere karşı düzenlenmiş bir operasyon olduğunu, sivil Kürtlerin katledildiğini, MHP ile yapılan ittifak neticesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milliyetçiliğe kaydığını ve bundan sonra Kürtlerle herhangi bir işinin olmayacağını fısıldıyor.

PKK medyasının algı operatörleri de bu iddiayı desteklemek için canhıraş bir şekilde sosyal medyaya sahte fotoğraflar servis ediyor.

Peki, durum gerçekten böyle mi?

Kürtlerin Cumhuriyet tarihi boyunca iade edilmemiş haklarını iade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kürtlerle köprüleri attı mı?

HDP tarafından manipülatif iddialarla kafası bulandırılmaya çalışılan her Kürdün kulağına üflenen iddiaların gerçek olup olmadığını araştırması lazım!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey sermaye sahibi! 14 Ağustos 2018 | 3.196 Okunma TRT’ye kimler operasyon çekiyor? 07 Ağustos 2018 | 2.759 Okunma Yüzyılın lideri: Başkan Erdoğan 31 Temmuz 2018 | 5.889 Okunma Kürt seçmen ne mesaj verdi? 26 Haziran 2018 | 1.285 Okunma Yeni dönemin şifreleri 05 Haziran 2018 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar