ABD’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup

Sayın Erdoğan;Göreve geldiğiniz günden beri bizimle problemler yaşıyorsunuz. Ülkenize ve size çizdiğimiz sınırları ihlal ediyorsunuz. Emir ve direktiflerimize uymuyorsunuz. Size verdiğimiz ödevlerin hiçbirini...

Sayın Erdoğan;

Göreve geldiğiniz günden beri bizimle problemler yaşıyorsunuz. Ülkenize ve size çizdiğimiz sınırları ihlal ediyorsunuz. Emir ve direktiflerimize uymuyorsunuz. Size verdiğimiz ödevlerin hiçbirini yerine getirmiyor, sizin için belirlediğimiz alanların dışına çıkıyor, biz “yokmuşuz gibi” davranıyor ve başınıza buyruk işler yapıyorsunuz.

Füzeleri nerden alacağınızı bize danışmıyor, komşularınız ile yapacağınız ticaretin sınırlarını belirlememize müsaade etmiyor, kulaklarınızı bize tıkıyorsunuz.

Bir gece ansızın gireriz” diyerek Amerika’nın Ortadoğu için belirlediği tüm planları alt-üst ediyorsunuz!

Kurduğumuz düzeni ve müesses nizamı herkesin gözü önünde eleştiriyor, gözlerimizin içine baka baka “Birleşmiş Milletler” teşkilatımıza yapısal eleştiriler getiriyor ve her defasında “Dünya 5’ten büyüktür” diyerek kurduğumuz sistemin tüm dünya tarafından sorgulanmasına neden oluyorsunuz!

Sayın Erdoğan;

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey sermaye sahibi! 14 Ağustos 2018 | 3.196 Okunma TRT’ye kimler operasyon çekiyor? 07 Ağustos 2018 | 2.759 Okunma Yüzyılın lideri: Başkan Erdoğan 31 Temmuz 2018 | 5.889 Okunma Kürt seçmen ne mesaj verdi? 26 Haziran 2018 | 1.285 Okunma Yeni dönemin şifreleri 05 Haziran 2018 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar